E5 Portaal

Laatste nieuws

Tue 12 Jun
E5 haalt een beker binnen!

Op het toernooi in Zuidlaren heeft ONR E5 zijn eerste beker binnen gehaald. In de poule waren de teg...

S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

ONR E5 verliest na spannende strijd tegen Hoogezand

Sat 07 Apr, 14:59

ONR E5 / Hoogezand E7

Michael kon heelaas niet mee doen tegen hoogezand. Hendrik van Dijk viel voor hem in.

We begonnen heel goed in het begin. De verdediging (Ewout en Sam) hield goed de bal tegen.

Rik maakte een heel mooi doelpunt 1-0, lekker voor jullie Hoogezand. Hendrik maakte ook al zo’n mooi doelpunt 2-0 (na een pass van Maarten), Niels maakte bijna een doelpunt maar de keeper was beter.  Vlak voor rust had Hoogezand eindelijk een doelpunt 2-1. Justin stond in het doel en kon het schot niet tegenhouden.

5 minuten rust.

Na de rust direct 2 tegendoelpunten van Hoogezand 2-2 en 2-3. Daarna nog een tegendoelpunt 2-4. Sam kon helaas niet meer verder vanwege een blessure aan zijn been, daarom 5 minuten met 6 spelers en later ging Robin mee doen.  Niels schoot op doel en Rik gaf hem een tik, doelpunt 3-4. ONR had veel kansen op 4-4, maar helaas schoten ze op de lat en de paal en naast. In de laatste minuut werd het 3-5.

Martijn stond langs de kant te kijken en aan te moedigen.